T E L A K A L L A

MINI-RETRIITTI JA

TYÖNTEKIJÄPÄIVÄT SÖDERTÄLJESSÄ

14-16, 16-17 MAALISKUUTA 2018

Sydämellisesti tervetuloa tämän kevään työntekijäpäiville Södertäljeen!

Teemaksi on tällä kertaa valittu ”telakalla”. Meidän elämäämme ja palvelustyötämme hengellisinä johtajina kuten pastoreina, vanhimpina ja evankelistoina voi verrata monenlaisiin asioihin, ja laiva on yksi niistä. Laivat jotka ovat palvelleet pitkään ovat yleensä myös kokeneet erinäisiä myrskyjä ja kenties saaneet muutaman kolhun matkan varrella. Ja vaikka alus olisi säästynyt suurimmilta koetuksilta, se silti tarvitsee säännöllisiä huoltohetkiä.

 

Uskomme että Jumala haluaa nostaa meidät muutamaksi päiväksi Hänen läsnäoloonsa ja hoitoonsa. Hän tahtoo korjata ja vahvistaa laivojamme, että voisimme vielä pitkään olla Hänen palveluksessaan ja tehdä Hänen työtään.

 

Siksi annamme tällä kertaa mahdollisuuden halukkaille viettää hieman pidemmän aikaa yhdessä ja Herran edessä.

Uutena asiana tarjoamme miniretriittiä joka alkaa keskiviikkona Jumalan kohtaamisen illalla 18:30 ja joka jatkuu aina perjantain lounaaseen saakka. Retriitille meitä tulee palvelemaan kaksi pariskuntaa Suomesta, Mika & Tiina Kilkki ja Markku & Johanna Sarento, joilla on pitkäaikainen kokemus sekä Jumalan valtakunnan työstä että hengellisestä johtajuudesta. Molemmat pariskunnat ovat osa yhteiskristillistä New Wine-verkostoa (katso newwine.fi) ja toimivat sen johtajistossa. Paikkoja on rajoitetusti, 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Retriittiin ja työntekijäpäiville saa mielellään tulla yhdessä aviopuolison kanssa.

 

Itse työntekijäpäivät alkavat lounaalla perjantaina 16/3 klo 12:00 ja päättyvät lauantai-illan yhteiseen ruokailuun 18:00. Kilkin pariskunta matkaa takaisin Suomeen retriitin jälkeen, mutta Sarennot ovat kanssamme koko ajan, myös sunnuntain 16:00 jumalanpalveluksessa johon kaikki ovat tervetulleita.

Työntekijäpäivillä saamme myös kuulla Tukholman uutta pastoria, Stefan Sigfridsiä perjantaina ja ruotsin helluntaiherätyksen ”verksamhetsledare” Andreas Ardenforsia lauantaina. Tarkemmat ohjelmat löytyvät liitteistä.

 

Tervetuloa siis Södertäljeen virvoittumaan muutamaksi, tai useammaksi päiväksi. Saakoon laivamme purjehtia entistä tehokkaammin muutaman telakka-päivän jälkeen!

 

Seurakunnan ja työntekijäpäivien suunnitteluryhmän puolesta,

Petri Kosonen

Södertäljen kansainvälisen seurakunnan johtava pastori

pmkosonen@gmail.com, 072-2528899.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

MINI-RETRIITTI- "TELAKALLA"

Keskiviikko-Perjantai, 14-16/3

Hinta: 500kr, sisältäen ruokailut Ilmoittautuminen,

Petri Kososelle: pmkosonen@gmail.com // 072-2528899

Paikkoja rajoitetusti (24)

 

Keskiviikko 14/3

17:00 Tervetuloruokailu (retriitin osallistujille)

18:30 Jumalan kohtaamisen ilta – ”Mooseksen kutsu” (kaikille avoin tilaisuus)

 

Torstai 15/3

09:00 Kahvia, teetä - tervetuloa

09.30 Avaus ja ylistystä

10:00 Opetus #1: kuinka vaalia Jumalan läheisyyttä -rukousta opetuksen jälkeen osallistujien puolesta

11:30 Lounas

13:00 Ylistystä ja opetus #2: Jumalan äänen kuuleminen

14.30 Kahvitauko

15:15 Rukousryhmät/profeetallinen palvelu

17:00 Päivällinen

18.30 Ylistystä ja opetus #3 parantumisesta, rukousta ohjatusti

 

Perjantai 16/3

09:00 Ylistystä ja rukousta

09:30 Jakamista; mitä Jumala on puhunut minulle?

10.30 Opetus #4: Hengellä täytettynä, rukousta

12:00 Lounas (myös työntekijäpäivien osallistujille)

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

TYÖNTEKIJÄPÄIVÄT - "TELAKALLA"

Perjantai-lauantai, 16-17/3

Työntekijäpäivien hinta, sisältäen ruokailun: 500 kr

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 11/3, keskitetysti seurakuntien edustajilta sähköpostina, soittamalla tai viestillä:

Petri Kosonen - pmkosonen@gmail.com // 072-2528899

 

Perjantai 16/3

12:00 Lounas

14:00 Tervetuloa!

Vieraiden esittely, ylistys & opetus - Markku & Johanna Sarento

15:30 Kahvit

16:00 Iltapäiväsessio - Stefan Sigfrids

17:00 Ruoka

18:00 Iltasessio.Ylistystä,rukousta,rukouspalveluaym.

 

Lauantai 17/3

09:00 Kahvit

10:00 Aamusessio – ylistys & opetus – Markku & Johanna Sarento

11:45 Säätiön vuosikokous (+ kolehti säätiölle)

13:00-14:30 Ruoka

14:30 Iltapäiväsessio - Andreas Ardenfors

15:30 Kahvit

16:00 Päätöstilaisuus – Markku & Johanna Sarento

17:30 Ruokailu

 

Tervetuloa myös sunnuntaina jumalanpalvelukseen klo 16:00 jossa palvelee Markku & Johanna Sarento.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Retriitin ja työntekijäpäivien puhujien esittelyt:

 

MARKKU & JOHANNA SARENTO

Markku Sarento on pastori ja evankelista, joka on toiminut myös siirtolaistyössä Kanadassa ja järjestötyössä yli kirkkokuntarajojen. Markku on naimisissa Johannan kanssa ja heillä on kolme aikuista lasta. Yhdessä Sarennot vierailevat seurakunnissa ja erilaisissa tapahtumissa opettamassa ja he kuuluvat myös Suomen New Wine-verkoston johtajistoon.

 

MIKA & TIINA KILKKI

Mika ja Tiina Kilkki johtavat Jyväskylän KohtaamisPaikka-yhteisöä. Heillä on kolme aikuista poikaa, kaksi ihanaa miniää ja yksi suloinen lapsenlapsi. Mika ja Tiina haluavat rakentaa seurakuntaa, jossa jokaista rohkaistaan olemaan Jumalan käytössä. Kilkit ovat myös osa Suomen New Wine-johtajistoa, jossa Mika toimii verkoston johtajana.

 

STEFAN SIGFRIDS

Stefan Sigfrids alkoi Finska Filadelfiassa uutena pastorina syksyllä 2017. Sitä ennen hän palveli 30 vuotta pastorina Siion-seurakunnassa, ensin nuorisopastorina 10 vuotta ja sen jälkeen seurakunnan johtajana. Hän on naimisissa Marinan kanssa ja heillä on kolme aikuista lasta. Stefanin sydämen palo on seurakunta, opetuslapseus, ja Jumalan suuri ja rajaton armo.

 

ANDREAS ARDENFORS

Andreas Ardenfors on Ruotsin helluntailiikkeen (Pingst) toiminnanjohtaja. Hän on toiminut pastorina helluntaiseurakunnissa lähes 30 vuotta Karlskogassa, Esklistunassa, Linköpingissä ja Mjölbyssä. Andreas on myös toiminut kaupunginvaltuutettuna Linköpingissä. Hän on naimisissa Stinan kanssa ja heillä on kaksi lasta.

Finska Pingst Network. Copyright @ All Rights Reserved.