Tervetuloa opiskelemaan IK-opistolle Keuruulle!


Hakuaika syksyllä alkaville opintolinjoille on nyt käynnissä.


Valmistaudu lähetystyöhön (CORE TELLUS), tule FolLOW-opetuslapseuskouluun, aloita seurakuntatyön opinnot (CORE 1) tai opiskele Jyväskylän yliopiston opintoja (Avoin yliopisto). Englanniksi voit opiskella CORE EN –linjalla Keuruulla tai Helsingissä. Kaikilla raamattulinjoillamme voit palauttaa tehtävät myös Ruotsin kielellä, tai opiskella vapaatavoitteisesti ilman opintopisteiden kerryttämistä.


Voit valita joko lukukauden mittaisen linjan tai suorittaa 3,5-vuotisen Seurakuntatyön tutkinnon – tai jotain siltä väliltä. Yhteistyömme Australialaisen Alphacrucis Collegen kanssa mahdollistaa myös kansainvälisen (Australialaisen) ylemmän tai alemman korkea-koulututkinnon suorittamisen kansanopistotutkinnon rinnalla. Mikäli sinulla on jo alempi korkeakoulututkinto tai työelämäkokemusta, voit hakea suoraan maisteritason Pastoraalityön monimuotokoulutukseen (Master of Arts).   


Opintojen rahoittamiseksi tutustu uuteen stipendirahastoomme. Uusi stipendirahastomme tukee vähävaraisia ja lahjakkaita opiskelijoita jopa 1000 euron avustuksella lukukausimaksuihin. Asuminen IK-opistolla Keuruulla alkaen 89e/kk + ruokailut.


Lue lisää nettisivuiltamme: ikopisto.fi

Haku ja ohjeet: ikopisto.fi/hakujahinnat


Lisätietoja:

Merja Toukola

koulutussihteeri, IK-opisto

koulutussihteeri@isokirja.fi

FB: ikopisto

IG: ikopisto

Finska Pingst Network. Copyright @ All Rights Reserved.