lapset & nuoret

Sanonta kuuluu: ”Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus!” Siksi seurakunnissa tehdään työtä juuri nuoremman ikäluokan keskuudessa. Paikallisten seurakuntien lapsi- ja nuorisotyön lisäksi eri puolilla maata järjestetään esimerkiksi yhteisiä kesäleirejä.

 

SEURAA KENTÄN NUORISOTOIMINTAA

Tukholma; www.finskafiladelfia.se

Borås; www.amazinglifeboras.com

Eskilstuna; www.kotikirkko.se

Södertälje; www.finskapingst.com

lähetystyö

Erityisleima on aina ollut, että ruotsinsuomalaiset helluntailaiset ovat tehneet voimakasta lähetystyötä. Vuosikymmenien ajan on lähetetty työntekijöitä eripuolille maailmaa.

 

Kysymys ei ole ruotsalaisen tai suomaisen kulttuurin siirtämisestä johonkin uuteen maahan tai kansaan. Mikä muuttaa ihmisen niin kotona kuin jossain kaukana on, että evankeliumi ”elävää ja voimallista” ja on sovellettavissa eri kieliin ja kulttuureihin, niin että siellä tai täällä asuva ihminen sen ymmärtää.

 

Jeesuksen opetus ohjaa tänäänkin ”menemään ja tekemään”. Katso tarkemmin ruotsinsuomaisia lähetyskenttäesittelyjä.

kotimaantyö

Ruotsissa asuu 642.000 suomalaistaustaista. Siksi suomalaiset helluntai-seurakunnat tekevät työtä juuri maanmiestensä keskuudessa. Toisen ja kolmannen sukupolven kohdalla vahvemmaksi kieleksi on tullut jo ruotsi. Siksi on tärkeää tehdä työtä myös på svenska. Ensimmäisen sukupolven edustajat ovat jo iäkkääksi käymässä. Heidät huomioidaan omalla äidinkielellään. Nuoret ja vanhat yhdessä luomassa ruotsinsuomalaista tulevaisuutta.

 

Tilaa Uuden Yhteyden näytenumero ystävällesi ja teet silloin Kotimaantyötä!

uusi yhteys-lehti

Uusi Yhteys lehti kertoo ajankohtaisia uutisia ja henkilökuvia ympäri laajan Ruotsin maan. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan talkooperiaatteella. Toimitus sijaitsee tällä hetkellä Boråsissa. Saat lehden seurakuntasi kautta. Jos et saa, tilaa vuosikerta!

NORMAALI VUOSIKERTA ON NELJÄ NUMEROA

JA HINTA 160 KR JA EU 210 KR.

Finska Pingst Network. Copyright @ All Rights Reserved.