UUTISET

Duunia riittää vielä kaikille


Reijo ja Helena Blommendahl ovat kulkeneet pitkän matkaa elämäänsä käsikynkässä. Vuodet ovat menneet nopeasti, elämässä on ollut paljon tehtävää. Pitkän päivätyön Reijo ja Helena ovat tehneet lähetystyönpalveluksessa.

Kairos-kurssi ruotsinkielelle


Meillä suomalaisilla on mahdollisuus antaa Kairoksen viestikapula eteenpäin ja olla siunaukseksi Ruotsin maalle ja tämän maan kristitylle kansalle. Kairoshan opettaa meitä, että Jumala siunaa meitä olemaan siunaukseksi muille.

Kannatti tulla takaisin kotiin


Erja ja Pepe kertovat, että tulevat ihan erilaisista taustoista. Erja oli uskovaisen kodin kasvatti Kainuun korvesta, Sotkamosta. Pepe tulee puolestaan Helsingin sydämestä ja jo hyvin nuorena oli kokenut maailman pahan puolen.

Reijo, Finska Filadelfian eläke-vaari


”Ihmissuhteitten parissa tulen elämään jatkossakin. Täytyy tietysti kysyä Taivaan Isältä mitä hän on ajatellut, mutta ainakin nyt tuntuu siltä että, käydään ”fikamassa” tuttujen luona ja eletään Finska Filadelfiassa edelleen – seurakuntalaisten harmiksi!”, Reijo Tiainen virnistää.


Tauno luki Raamattua Salaa


Tauno Mäkinen luki todellakin Raamattua salaa. Aina kun toisia tuli paikalle, Tauno laittoi Raamatun piiloon. Tauno on tehnyt pitkän päivätyön evankelioivassa teetupabussissa.