kairos-kurssi ruotsinkielelle

Hei!

Toivottavasti kesä on mennyt hyvin ja että olet saanut nauttia elämästä, auringosta ja lomasta. Nyt syksy on lähtenyt käyntiin ja haluaisimme haasta sinua mukaa Kairostyöhön.

     Jumala antoi meille Kairoksen viestikapulan vuonna 2011 ja siitä lähtien olemme juossut uskollisesti sen kanssa ja pidetty toistakymmentä kurssia. Olet varmasti samaa mieltä siitä, että tämä kurssi on ollut siunaukseksi meille kaikille!


Kairos kurssi ruotsinkielelle


Nyt meillä suomalaisilla on mahdollisuus antaa tämä Kairoksen viestikapula eteenpäin ja olla siunaukseksi Ruotsin maalle ja tämän maan kristitylle kansalle. Kairoshan opettaa meitä, että Jumala siunaa meitä olemaan siunaukseksi muille.


Niinkuin jo tiedät, meillä on ollut suunnittelussa Kairos materiaalin kääntäminen ruotsin kielelle. Nyt tämä unelma on toteutumassa. Meillä on kääntäjä valmiina ja tiimi on muodostumassa, joka tulee avustamaan meitä tässä prosessissa. Me olemme jo ottaneet ensimmäiset askeleet ja työ lähtee kunnolla käyntiin lokakuussa.

Auta

kairos

työtä

SWISH

1231300516


BANKGIRO

5686-7401

Josef Mission

Sverige


Merkitse lahjasi:

"Kairos"

Haaste


Olemme ottamassa uskon askeleen, mutta koemme että Jumala on johtamassa meitä tähän. Haluaisitko sinä olla mukana tässä prosessissa, uskonaskeleessa ja työssä?


1) Rukousapua

Tarvitsemme rukousapua tämän asian puolesta. Rukoile että Jumala antaa viisautta ja resursseja.


2) Haluatko sitoutua kannatusrenkaaseen vuodeksi?

Tarvitsemme noin 100.000 kr. Suurin osa rahasta menee kääntäjän palkkaukseen. Hän kääntää Kairos kirjan joka on noin 120 sivua. Tarvitsemme myös maksaa materiaalista joka Kairos toimisto lähettää Filippiineiltä. Sinä voit sitoutua jollakin summalla kuukausittain vuoden ajan.


Klikkaa tästä jos haluat olla mukana kannatusrenkaassa.


3) Haluatko auttaa käännöstyössä?

Tarvitsemme kääntää powerpoint esitteitä, rukousvihon ja muuta materiaalia (joita kääntäjä ei käännä). Materiaali käännetään englannista ruotsinkielelle. Jos haluat olla mukana käännöstyössä, ota yhteyttä  Jonas Päivärintaan; 0760284336 tai jonaspaivarinta@gmail.com


Terveisiä

Raija Lager

Mika Kosonen

Jonas Päivärinta

Finska Pingst Network. Copyright @ All Rights Reserved.